Hvem er vi?

Eksperter i murerarbejde

Aks-Byg ApS er dit lokale murerfirma i Brøndby, som arbejder i hele Storkøbenhavn og omegn. Vi arbejder med fokus på kvalitet og høj kundeservice. Vi er med i hele projektet fra a-z, hvis dette ønskes. Vi er meget fleksible, så har du en opgave i tankerne, kan du være sikker på, at du kan give os et kald. Vi er klar til at hjælpe dig i mål med dine projekter.

Vi henvender os til både private og erhverv og har gennem tiden løst en bred vifte af opgaver. Er du nysgerrig på nogle af vores projekter, er du velkommen til at tage et kig i galleriet, eller ringe til os for at få mere info. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst din opgave fra a-z.

Hvorfor vælge os?

Godt håndværk til gode priser

Kvalitets materiale

Holdbarheden af enhver konstruktion afspejles i kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor værner vi omkring høj kvalitet.

Konkurrence dygtige priser

Hos Murerfirma Aks-Byg ApS byder vi på god service, høj kvalitet og fornuftige priser – Priser med stor gennemsigtighed.

Kunden i fokus

Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved nær kundekontakt. Vi lytter således til dine ønsker og behov.