Din lokale murer i Brøndby

Murerarbejde spænder bredt, og kræver de rette kompetencer, når det kommer til forståelsen for udvælgelse af de rette materialer såvel som udførsel. Hos Aks-Byg ApS har vi hænderne skruet rigtigt på, og besidder ovenstående kompetencer. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, hvorfor vi aldrig går på kompromis med kvalitet. Vi går dog heller ikke på kompromis med god service. Derfor kan du forvente at blive mødt af en smilende murer med stort gåpåmod, når du vælger os til at stå for dit murerarbejde.

Vi efterlader aldrig en opgave før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt – Før du er 100% tilfreds. Dette er din garanti for veludført og holdbart håndværk, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Kom i kontakt med os
Hvorfor vælge os?

Godt håndværk til gode priser

Kvalitets materiale

Holdbarheden af enhver konstruktion afspejles i kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor værner vi omkring høj kvalitet.

Konkurrence dygtige priser

Hos Murerfirma Aks-Byg ApS byder vi på god service, høj kvalitet og fornuftige priser – Priser med stor gennemsigtighed.

Kunden i fokus

Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved nær kundekontakt. Vi lytter således til dine ønsker og behov.