Gør din bolig mere tæt

Facadeisolering er en af mange typer isolering af boligen, som kan være med til at spare dig for mange kroner på varmeregningen hvert år.

Mange ældre huse er opført i en tid, hvor der ikke var samme fokus op energieffektivitet og isolering, som der er i dag. Og selv om efterisolering af lofter og hulmure kan sænke energiforbruget en del, så er hulrummene mellem for- og bagmuren i ældre huse sjældent bred nok til, at der kan komme ret meget isolering ind her. Her er en mulighed at isolere huset ydervægge udvendigt, og det kan der være store fordele ved. Udvendig isolering, hvor husets vægge beklædes med facadeisolering og puds, kan både spare dig for mange penge på varmeregningen og samtidig giver overfladebehandlingen med puds på isolering dit hus et helt friskt udseende. Med facadeisolering slår du altså 2 fluer med ét smæk.

Kom i kontakt med os

Hvorfor vælge os?

Godt håndværk til gode priser

Kvalitets materiale

Holdbarheden af enhver konstruktion afspejles i kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor værner vi omkring høj kvalitet.

Konkurrence dygtige priser

Hos Murerfirma Aks-Byg ApS byder vi på god service, høj kvalitet og fornuftige priser – Priser med stor gennemsigtighed.

Kunden i fokus

Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved nær kundekontakt. Vi lytter således til dine ønsker og behov.